Edremit Ortaokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıklarını yenmiş bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar: Sportif anlamda ilçe il ve bölge birincilikleri, eğitsel açıdan ilçe dereceleri ile kalitemizi yükseltmek için yolumuzda ilerliyoruz.

Isınma: Merkezi kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://edremitortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ CAMİ MAH. KANAL CAD. SARMAN SUYU ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 33 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe Merkez Okul hakkında detaylı bilgi için iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.

Ulaşım ULAŞIM VAN MERKEZDEN HAREKET EDEN EDREMİT MİNİBÜSLERİYLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 20 km İlçe merkezine uzaklık 2 km